Namnlöst

Då var man hemkommen från Umeå, eller det var ju några timmar sen. Körde hem på en väg med snö på, det var desto längre sen. Jag vet att jag inte tycker om snö, alls, men ändå så är det jobbigare än vad jag kommer ihåg det varje år då snön kommer. Här i Skellefteå tror jag dock inte att det snöat något? 
Jag förstår att ni är huuur ivriga som helst (eller så inte) att få höra om gårkvällen med Sophie Zelmani, men jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Det var väl som jag hade föreställt mig, 1,5 timme med schysst musik. Det blev iofs 2 timmar, eftersom publiken aldrig gav sig med klappandet och dom fick komma upp på scenen och köra några låtar till, två gånger. Det enda jag riktigt undrar över, och kanske är lite besviken över är hennes klädsel. Det såg ut som hon hade missuppfattat vilken dag Halloween var, för hon var klädd i något som mycket väl skulle fungera som spökoutfit. Sen var det chockerande hög medelålder, och kul med killgängen som var och såg henne.

Sitter på jobbet just nu och ska lägga mig på ett tag, och sen jobba några timmar imorgon. Efter det har jag inte riktigt bestämt mig vad som händer. Men som sagt, något blir det alltid. Söndag blir iaf en volley-dag, ska spendera den i A-torps sporthall. Under dagen är det Skellefteåserven, jag vet inte riktigt vad jag ska göra där, ska nog mest bara vara där och hjälpa till där det behövs. På kvällen får vi se om jag återvänder dit för att spela lite, känner mig piggare nu, fastän förkylningen nog stannar en vecka till.

Förresten så dog min mobil igår, och jag glömde att ta med mig laddaren, så den kommer det inte vara någon ström i förrän imorgon eftermiddag. Då vet ni, tänkte jag. Fast det är säkert ingen som upptäckt det ändå :P


Raderat

bloggen på blogger. Passagen blev det. Har legat lågt idag, på bloggfronten alltså. dagen ägnades åt att städa ur, beställa varor, och packa upp beställda varor i cafeterian. Jag vet inte om jag nämnde att jag inte saka jobba där. Fast nu känner jag att jag har skrivtit det förut, för jag ville svära om inLASade igen. Hur som helst så är jag långt ifrån klar, så jag ska dit imorgon också. Men då blir det att ta bussen ner till stan, för direkt jag är klar ska jag sätta mig på någon buss och åka till Umeå, och se Sophie Zelmani helt själv! Men jag sa att jag skulle dit, och det ska jag, fastän det inte känns sådär jätteball att sitta där själv. Jag skylle inte på någon annan (bara lite), för jag kan ju välja att inte fara.

Har för övrig fått jobb fre-lö, journatten, och det sög ju lite grann. Hade gärna fått vara lö-sö, eller någon annan dag. Men jag kunde ändå inte tacka nej. FÖRLÅT laget, men jag kände att min lön som jag kommer få i november kunde få vara någon tusenlapp högre än vad den annars varit. Men på lördag kväll är jag ledig, och då ska det göras någonting annat än att jobba, återstår att se vad.

Sen kan jag inte riktigt släppa tanken på Oskar känner jag. Såg en snubbe på stan idag sådär lite tvärt bara. Efterhand tänkte jag, var det där Oskar? Nä, det kan det ju inte ha varit. Men sen blev jag osäker iegn, så jag stoppade ut huvudet från Ck ut på gågatan, och konstaterade igen, att nej, det var nog inte han. En halvtimme senare blev jag osäker igen och skickade ett sms och frågade om han höll hus på stan, det gjorde han inte men hade nyligt gjort.
Så nu är det ju som jättespännande att få se dig Oskar, lite längre än i mindre än 1 sekund! Fast nu är jag förresten lite småputt på dig för att du kände igen mig (varför man nu inte skulle känna igen mig :P) men inte hälsade, eller nåt åt det hållet :( Så jag vill nog inte träffa dig tills det har gått över :P Jag är inte så långsint, så det har det gjort ungefär nu :)

over and out!

Stackars pappsen

Han har inte suttit ner sen i fredags. Då han satt ner endast två gånger under dagen, då han körde dit, och hem. han har stått och ätit och annts legat i sängen. Det är nog ännu ett diskbråck som spökar. Tråkigt.

Nu slipper ni mitt tjat om LCHF

Jag tror inte på den skiten längre.

Jag skojade. Skitkul, eller hur? :) LCHF är ingen "trend-diet", det är en livsstil som snart alla kommer att känna till.
Men ni slipper mitt tjat om LCHF på denna blogg (kanske, lovar ingenting)!
Jag har nämligen skapat två nya bloggar, om just LCHF. Identiska hittills, ska bara bestämma mig för vilken jag tycker bättre om. Båda har sina fördelar. Blogger är skitbra för det är så himla enkelt att förstå sig på. Men då kan man inte se besöksstatiskt, eller jo man kan, men då ligger den på bloggen, kände att jag inte ville det.
Passagen är skitbra på så vis, för då ser man antal besökare, plus hur dom hittade till min blogg.

Vilken tycker ni?
Blogger
eller
Passagen

frustrerande

Idag efter träningen hade vi möte och pratade bl.a. om kost i samband med träning. Inget ont mot någon av er, och det var en fin presentation Sara hade gjort. Men det är ju bara bullshit alltihopa! SKIPPA KOLHYDRATERNA! Då slipper man ju dessutom problematiken med snabba och långsamma kolhydrater!

Ännu en gång skulle jag kunna sitta här hela natten och skriva. Men det får räcka så för denna gång.

Livet som arbetslös

är inte så mycket till liv.
Jag är redan less på att söka jobb, och jag har knappt börjat. Varför skulle den här jävla finanskrisen komma just nu!? USA kan döööö.
Men som så mycket annat är det väl bara att bita ihop.
Jobbet på Balder är typ bara att glömma, det är någon som är inLASad som blivit erbjuden jobbet nu. Jag hatar inlasade! Fast samtidigt önskar jag att jag vore en sån.
Och jag som verkligen laddad för en inflyttning i ett visst kollektiv, antar att det får vänta. K*K!

Jag är arbetslös!


Jag är inte så upprörd som jag låter. Eller jo, riktigt djupt där inne är jag det. Är lite småless på att bo hemma igen. Precis som det har sina fördelar har det också sina nackdelar, jag behöver inte dra dom nu, jag tror ni fattar.
Jag vill klara mig själv. Jag vill ha mitt eget hem. Jag vill vara vuxen. Eller barn. Inget mittimellan, det är jobbigt. Fast det är nu man ska leva livet! Konstigt egentligen, enkel matte: Har man inget liv, kan man inte leva det :P
Men trots allt är det skönt att veta att i slutändan bestämmer jag ändå allt själv, för på papperet är jag ju faktiskt vuxen. Jag skulle alltså kunna flytta ändå, fast jag inte har något jobb, men det vore ju inte så smart. Och jag är smart! Så jag får gott stanna här ett tag till.



Imorgon väntar ett besök på banken med personlig rådgivning. Vuxet eller vad!? Men jag har bara tänk gå dit, lyssna på vad dom har att säga och ta upp deras tid. Ska inte låta mig luras till någon pensionssparing eller något annat skit, för det är just vad det är. Orka pensionsspara, det är ju typ det onödigaste man gör. Spara pengar som man sedan måste skatta på igen för att få ut. Nej, då sover jag hellre på kronorna.

Kula

Jag är skitdålig på att hålla nyårslöften!

Summary

Jag vet inte vaed jag har gjort som har tagit upp min tid, eller jo, kanske. I fredags efter jobbet for jag direkt till Martina och tillsammans försökte vi baka KFUM-kakan (som jag sedan bakade igen på lördag efter jobbet eftersom det blev en skorpa och inte en kaka). Efter det spelade vi sällskapsspel, i sällskap med Viktor (som jag inte vet om han stavar med k eller c?) och hans kompis Tobias. Jag och Martina konstaterade att det är jätteroligt och frågade oss själva varför man inte gör det oftare!?

Sen har jag hunnit bli sjuk i helgen också. Mindre roligt. Känns rätt hyfsat nu. Men kommer nog kännas värre imorgon när jag vaknar, det gör alltid det av någon anledning.

Idag har jag suttit på läktaren och tittat på matchen, istället för att sitta på bänken och se den. Vi vann, och det var huvudsaken. Kvällen har spenderats med Hanna framför bioduken, det blev Patrik 1,5 denna gång. Till skillnad från sällskapet med killar som satt bredvid oss tyckte jag att den var rolig. Dom tyckte nog mest att den var otäck, kan jag tänka mig.

Imorgon ska jag sätta mig under saxen, vilket jag gör alltför sällan, så det är nästan lite spännande :P

Sen, hur blir det med Sophie, Linda? Och om det inte blir på fredag, så måste vi styra upp den kvällen Parta!

Vad är likheten mellan en guldfisk och en Pemp?

Dom har båda lika långt minne, inte alls särskilt långt alltså.
I över en veckas tid har jag kväll efter kväll gått och lagt mig och frysit tills jag somnat,. Varje kväll har jag funderat varför jag ännu inte bytt till duntäcket. Men jag gjorde aldrig något åt saken. Istället har jag krypit ihop i ett hörn toch huttrat tills sovtåget kommit. Idag kom jag på det innan jag lagt mig. Men vi får se om jag orkar byta. Jag vet inte ens var mitt duntäcke är.

Framsteg!

Blev väckt imorse av en skränig ringsignal som sjunger om AIK, inte det allra roligaste kanske. Men roligare var att jag var välkommen att skynda mig till Balder för att hoppa in i kiosken. Så idag var jag the new Nanna. Ganska kul faktiskt. Men sjukt vad mycket mackor dom där baldereleverna trycker i sig!

Det verkliga framsteget är att mitt CV och mitt personliga brev är färdigställda! Tack Torkel för hjälpen :)
Dessutom har jag sökt 3 jobb :]

Och, jag har inte sett något avsnitt av How I Met Your Mother ikväll, har helt enkelt inte haft tid. Nu ska jag avrunda här nere och gå och lägga mig istället. Jag lovade att vara beredd imorgon på att hoppa in och jobba om det skulle behövas, och i så fall skulle jag börja 7.45.

Jag skulle kunna sitta här hela natten

och se avsnitt efter avsnitt av How I Met Your Mother. Men jag har alldeles för få avsnitt kvar tills det inte finns några fler (än). Så jag måste lägga band på mig själv och dra ut på dom. Jag vet att jag inte kommer att lyckas med det, kommer säkert se alla 4 imorgon. Frågan är ju vad jag ska se under tiden. Det enda som ens kommer i närheten är Vänner, men ändå inte. Det var aldrig lika spännande som How I Met Ypur Mother är.
Har någon något bra tips på en kanonbra serie, som jag kan fylla ut mina kvällar med?

Imorgon ska jag besöka Balder och bli intervjuad till ett projektarbete. Vi ska inte prata om det roligaste jag har varit med om i mitt liv, men det ska nog gå bra.

Jobbigt situation

när folk kommenterar, men man kan inte svara på frågan, för dom har ingen blogg (eller liknande) :P

Det är också väldigt jobbigt att skriva CV och personligt brev. Ändå är det typ ingenting jämfört med läxor och arbeten som man måste skriva men inte vill. Jag skulle nog aldrig orka med skolan just nu känner jag. Men jag måste verkligen ta tag i situationen, för så här kan jag ju inte fortsätta leva. Jag har nästan lovat att om jag får jobb så ska jag flytta in hos en viss preson :) Det vore ju för himla kul. Jag får ha det i tanken när det känns olustigt.

Det var ett tag sen nu
Shuffle: The Perishers - When I Fall


Dunka mig röd och blå

Vi vann matchen idag, och det var inget mer med det. Bättre har vi spelat. Ändå synd att Hanna inte kunde pallra sig upp ur sängen imorse. Jag skyller på Johan, hehe :) Undra om du lever förresten, har inte hört ett ord ifrån dig sen vi skildes åt imorse.
Jag känner mig tom på ord. Har inget intressant att skriva om. Skulle kunna dra vad jag har gjort i helgen, men hur kul är det. Jag lägger in bilder, dom får tala lite för sig själva om helgen. Ursäkta att dom inte är vända, men det gick inte direkt, och jag orkade inte fixa det.





Och sista ordet för ikväll blir...  Lyssna! :)





Gott nytt år då!

Jag är så jävla värdelös. Glömde kameran igår innan jag for till Parta, så det blev inga kort. Och jag har då inte köpt någon kamera än, utan det var pappas jag syftade på. Men på självaste nyårs behöver man kanske inte uppfylla sitt nyårslöfte? Bara man gör det, så småningom :P Men som sagt, jag kan ju ändå börja ta kort, för det finns ju kameror i huset.



Hanna är på väg hit nu. Får se vad vi hittar på. Något blir det, mer eller mindre spännande, men ändå. Skönt att inte vara ensam! För övrigt så blir det ju då hockey med densamma + Johan med vänner imorgon, och efter det kan jag inte lova att jag tummar på nykterheten, fastän jag borde eftersom det på söndag är seripremiär i div. ll. Det blir kul, särskilt kul är att det är mot vårat C-lag. Det blir även kul att se om KFUM-kakan kommer bli något. Vi bakade en till idag nämligen! Tog inga kort på den denna gång heller, men ska försöka komma ihåg att göra det på söndag! :)

Ni kan ju om ni vill kolla in KFUM Skellefteå Volleybolls hemsida om ni har tid eller har lite att göra! Där kan det finnas intressanta eller spännande saker att läsa, vad vet jag ;)

Sophie Zelmani - Always You

Jag förstår att ni går och funderar över hur kul jag och Parta hade förra veckan på vårt pyjamasparty, och varför jag inte skrivit något om det! Det har jag inte gjort för det blev inte av då. Men imorgon smäller det! Då blir det stan under dagen, för en pyjamas måste införskaffas till Parta (jag har redan varit duktig och hittat en:} Sen blir det någon mat, träning, (typ x2 för min del :) och sen börjar det roliga. Får bara hoppas att vi inte är så trötta, utan orkar vara vakna ett tag :)
Sen på fredag ska vi ge KFUM-kakan ett försök, och den här gången kommer den bli perfekt (inte färgmässigt kanske, har inte riktigt löst det där vita än..)!

Har just fått veta av Linda att Sophie Selmani är på typ Sverigeturné för tillfället. Spelade tydligen i luleå ikväll.. lite surt. Men hon ska spela i Umeå den 30:e och Sundsvall dagen efter, så vi får se vad vi gör. Jag måste se henne, så om det inte blir Sundsvall med shopping, fest och hela fadderuttan på fredagen, så får det bli Umeå på en torsdag.



Nu ska jag se något avsnitt av Himym, sen krypa ner i sängen och ladda för imorgon! :D

Nyårslöfte

Fick alldeles nyss en idé. Den har jag delvis Isabelle att tacka för, det var hon som sa någonting som fick några tankar väckas hos mig som ledde till denna snilleblixt.
Jag går som och har den här bloggen över mitt samvete, som för det mesta inte är så bra, eftersom jag uppdaterar alldeles för sällan. För hela grejen med en blogg är i princip att man ska uppdatera den, och det skulle jag kunna vara bättre på. Men det är svårt att hitta någonting att skriva om, när det inte händer så mycket i ens liv.
Ibland önskar jag att jag hade skapat en blogg där jag aldrig hade avslöjat vem jag är. Istället för att skriva "idag har jag..." så hade man kunnat skriva om vad som helst. verkligen vad som helst. Massa tankar man har, som man inte vill dela med sig av så länge folk har ettt ansikte på tanken. Ni förstår nog vad man menar. Allting vill man inte berätta. Allting vill man inte diskutera. Men så länge ingen vet vem jag är, skulle det ju faktiskt gå bra.
Nu ska jag komma till saken. Jag har som tänkt det länge. Men nu ska jag verkligen ta tag i det! Och för att det ska bli av ska jag ta hjälp av bloggen, och av er som läser. Grejen är att jag måste börja ta kort. Det är skittråkigt att inte ha kort, på t.ex. studenten, som Isa nyss frågade efter.

Så låt oss nu leka att det är nyårs, öh, senast på fredag! Som nyårslöfte lovar jag att jag ska införskaffa i en kamera och börja ta kort!



Så om det inte börjar dyka upp några nytagna kort här på bloggen så måste ni tjata på mig! För jag ska hålla det här löftet, det blir så tråkigt annars om sisådär 50 år när man inte har några kort att visa för sina barnbarn. Då måste man hitta på annat att göra (typ baka, och det är ju jättetråkigt :P) Och för det andra blir det kanske lite roligare att läsa min blogg också.

En vanlig dag, nästan

Det enda jag har gjort idag är typ att ha varit hos olika tandläkare. Det började hos folktandvården där jag tog avtryck och provade ut massa saker, tog typ 1,5 timme. Sen upp en våning på tandregleringen för att sätta tillbaka nå plattor och grejer som han på våningen under tog bort. Efter det skulle jag till A-torp och hälsa på någon Tandtekniker, men då ringer mamma och ska vara på lassa om 30 min (jag hade hennes bil) så tillbaka hem och hämta upp henne och lämna på lassa, sen mot A-torp.
Nu ska jag gå upp och äta mat och sen byta utstyrsel för att fara och träna.

Jo, btw, det jag typ egentligen skulle skriva var att om allt går som det ska, så kommer min tandställning mest troligt att vara gone fishing om 3 veckor och 1 dag! :)

Härlig vinst idag

för vårat hockeylag, AIK, AIK, AIK AIK AIK, AIK, AIK å vi älskar Skellefteå :) Synd att jag inte kan gå oftare än vad jag gör, när jag har träning varje gång det är match på veckan. Men nästa lördag blir det hockey igen, mot Luleå, (och kanske någon flaska:) då tycker jag att vi kan ta och vinna!



Imorogn är det träningsmatch mot Rutin, och jag ska sitta och nöta sönder bänken (jag och Pinne ska typ spela kort, höhö), skitkul, NOT, med tanke på att hela dagen går åt till det. Men jag har ju som vanligt ändå inget bättre för mig!
Nästa helg blir det lite roligare, hockey osv. lördag och seriepremiär div.II mot C-laget. Det blir någonting det!

Nu ska jag toffla med mig själv. Puss

Lögn och förbannad dikt

är alltihopa vad vi hittils lärt oss. Etablissemanget kan jävlart i mig antingen ta sig i kragen och skita i vad allt med pengar heter och istället fokusera på människan och hennes hälsa, om dom inte gör det, (vilket dom inte kommer att göra förrän den dagen kommer då de måste inse sig besegrade) då kan dom ta sig i arslet!


Alla som gick folkhälsan med mig vet vad jag menar när jag pratar om världens bästa hälsa 2020. Det enda Skellefteå kommun egentligen behöver göra för att uppnå detta mål är att få folk att lyssna på Annika Dahlqvist, eller någon annan som vet vad han/hon snackar om. För om folk bara kunde ändra på sina matvanor så skulle det inte behövas så mycket mer än så för att få världens bästa hälsa. Det första man kopplar till någon diet är viktminskning. När man äter enligt LCHF minksar man i vikt, men inte för att det är en diet, utan för att man förändrar sin livsstil. Förutom kilon så försvinner även problemen med diabetes, hjärt-kärlsjukdomar, astma, allergier, inflammationer, ledproblem, problemmagar, demenser, alzheimers och massor med andra saker. Dessa saker skulle jag säga är de största folkhälsoproblemen i världen idag (och självklart undernäringen runt om i världen, men den kan tyvärr inte vi ändra på lika lätt som vi kan ändra på vår egen situation).

Detta är de 11 nationella folkhälsomålen:
1. Ökad delaktighet och infl ytande i samhället
2. Ekonomisk och social trygghet
3. Trygga och goda uppväxtvillkor
4. Ökad hälsa i arbetslivet
5. Sunda och säkra miljöer och produkter
6. En mer hälsofrämjande hälso- och sjukvård
7. Gott skydd mot smittspridning
8. Trygg och säker sexualitet och en god reproduktiv hälsa
9. Ökad fysisk aktivitet
10. Goda matvanor och säkra livsmedel
11. Minskat bruk av tobak och alkohol, ett samhälle fritt från
narkotika och dopning samt minskade skadeverkningar av
överdrivet spelande

Visst är allt detta viktiga saker. Men inte lika viktigt som att låta människor få fortsätta leva ett gott liv, och framför allt ett längre liv. Jag undrar varför det inte står något i Skellefteås folkhälsopolistiska program om att man vill uppnå minskad dödlighet i hjärt-kärlsjukdomar t.ex.

Det var inte mycket nytt jag lärde mig på föreläsningen. Men en sak var helt ny för mig, och det tänkte jag nu dela med mig av. Nobelpriset i medicin fick år 1931 den tyska läkaren Dr Otto Warburg för att han upptäckt att cancercellens metabolism (ämnesomsättning) är olik den friska cellens. Cancerceller livnär sig på socker i olika former medan den friska cellen livnär sig på syre. Det märkliga med denna upptäckt är att det inte ledde till vidare forskning, utan tegs ihjäl och i det närmaste föll i glömska.
Jag hoppas att ni själva redan räknat ut det jag nu ska skriva. Äter du mer socker (läs kolhydrater) så har cancercellerna mer att livnära sig på. Äter du mindre kolhydrater så har cancercellerna mindre att livnära sig på. Äter du inte kolhydrater kan inte cancercellen leva, precis som vi (bestående av friska celler) inte kan leva utan syre.

Jag skulle kunna fortsätta skriva hur mycket som helst om denna kost. För här finns det fakta. Däremot skulle jag inte kunna skriva ett ord om varför man skulle äta fettsnål kost. För det finns inga studier eller någon forskning som visar på att det skulle stämma. Det var någon forskare som satte sig ner och funderade under första halvan av 1900-talet på varför folket från och med 20-talet hade börjat få hjärtinfarkter och liknande. Det var då, på ett konstgjort sätt margarinet kom till världen. Han kom fram till att det måste vara det animaliska fettet som var boven i det hela (fråga mig inte hur fan han fick den idén, för sånt har ju människan ätit under 99% av den tid hon har funnits, före det var människan vegan och nästan apa, det var när denna nästan apa började äta animalisk kost som människan utvecklades). Så han berättade för folket om sin upptäckt. När han gjort det var det någon som ville ha en studie på det hela. Så han satte sig ner och gick igenom uppgifter om hur mycket animaliskt fett människor i olika länder åt och hur mycket hjärtinfarkter de hade. resultatet han fick såg ut som en hagelsvärm (det hade alltså inget samband). Men han valde ut vissa länder så att en fin kurva bildades, och på den lögnen tror de allra flesta av oss än idag. Vilket inte alls är så konstigt när det är det vi får lära oss i skolan.
Annan intressant fakta för er som inte tror på detta ännu, är att när produkter började nyckelhålsmärkas kring -90, så började det svenska folket att gå upp i vikt.

Nu får det vara nog för ikväll.
Vill du läsa mer om det faktum att socker orsakar cancer, kolla in denna sida:
http://www.blottasanningen.net/om-livsmedel/24/17-socker-orsakar-cancer.html

Annat läsvärt är självklart Annika Dahlqvists blogg: http://blogg.passagen.se/dahlqvistannika/
och Andreas Eenfeldts hemsida: http://www.kostdoktorn.se/

För er som inte vet vill jag bara säga:
LCHF = Low carb High Fat = Låg kolhydrat Hög fett

Jaymay - Sea Green, See Blue

Efter kvällens träning gick jag och Martina på bio. Vid ett tillfälle hade vi jättekul och därmed jätteont i våra magar (eller, jag hade det i alla fall) så kul var det :)



Nu står massagebänken i hallen också, den hämtades innan träningen idag. Så imorgon blir det nog garanterat till att massera mamma. Imorgon blir det även att åka på föreläsning (eller vad det nu kallas) med Annika Dahlqvist i Sikeå. För er som inte vet vem det är, så är hon en väldigt viktig förespråkare för LCHF (och för er som inte vet vad det är, ja... stackars er ;) Det är jag och mamma som åker. Är någon sugen på att följa med, ring! Eller skicka ett sms! Hör av dig helt enkelt, du ryms i bilen!



Och vet ni mer vad som händer imorgon!? Nya Norran kommer! Ska bli jätttespännande! (Det kanske det inte är, men att läsa Norran har blivit en stor del av min dag nu för tiden. Så jo, det är ändå lite spännande :P)
Nu ska jag kila i säng, så det blir imorgon fort! :)


Hilarious!


Sitter här nere vid datorn i lugnan ro när jag hör min syster komma ut från sitt rum i vild förtvivlan och med gråt i halsen börjar ropa på pappa "PAPPA! PAPPA KOM HIT! PAPPA, NU!!!" Pappa går dit. "EN AV MINA FISKAR ÄR BORTA! PAPPA! EN ÄR BORTA! VARS ÄR DEN? PAPPA DU FÅR TITTA, JAG TÖRS INTE!" Pappa börjar leta på golvet, om fisken hoppat ut. Under bokhyllan, bakom bokhyllan på bokhyllan och under mattan (okej då, kanske inte under mattan, men nästan). Men han hittar inte fisken. Tillslut säger vi som att Sam (vår hund ) måste ha hittat den och knaprat i sig den:


Men då börjar hon skrika igen. "Eller så sitter den fast i snäckan. DEN SITTER FAST I SNÄCKAN! WÄÄHÄÄ! PAPPA!!" Åsså börjar hon peta med håven."NEJ PAPPA, DU FÅR GÖRA DET. JAG VILL INTE TITTA!" Den satt inte fast i snäckan, men den djupdök på rygg bakom snäckan.
Vilken jävla panik alltså :D Så imorgon ska jag följa henne och köpa en ny fisk, så den som är kvar inte blir så ensam.

Vi vann :)

Vi vann cupen! :) Det var ett tag sen, hade nästan glömt hur jobbigt det är när tidsschemat är så tajt. Men kul var det, och trevliga är dom, volleybollfolken :) Det enda tråkiga är att det i och med cupen inte blev nå "motions" ikväll, men det lever jag med.

Nu närmar sig pyjamaspartyt med stormsteg (eller kanske inte, hoppas tiden går fort tills det i alla fall)! Imorgon hämtar jag massagebänken efter det att jag varit hos tandis i stan. Det lär bli massaG hos Parta, men mer vet jag inte. Vi kanske bakar något :O Slipar på succékakan KFUM-kakan kanske :P Vi hittar på något. Eller det kanske vi inte behöver, vi har som kul ändå vi, jag och Partis! :)

Jag skrev visst fel förut. Det är inte alls tal om någon fest i helgen med Hanna. Det är helgen efter den. Tyckte det skulle vara så kul att jag omedvetet flyttade det närmare i tiden. Så jag får längta ett tag till. Men då tycker jag nästan att vi styr någonting annat, som är jättekul i helgen istället! Typ.. Åh Boda Borg! Om det ens finns kvar?! Så länge sen var det jag var där.

Nä, nu blir det att se några avsnitt, sen sängen. Har lagt mig alldeles försent senaste veckan. Det är bara onödigt.

Jason Mraz - Slepp All Day

Det önskar jag att man kunde göra ibland, men alltid är det något.

Ingen fest denna helg, bara jobb och volley, känns bra :) Jag ska nästan sluta med det där, eller anställa någon som håller ögat på mig. För jag tror att anledningen till att det börjat gå över styr är att intaget är lika stort, men på halva tiden jämfört med förut. Nästa helg är det tal om fest, men det är lugnt, för då är det med Hanna, så då känner jag mig trygg :)

I övrigt så har jag inte så mycket att rapportera om. Men däremot har jag lite lästips om ni har lite att göra! Kolla i så fall in Lupums blogg. Ibland är han så sjuk att det är skrattretande, eller är det bara jag som tycker det?

Bara tomten är vaken

Ja, nästan i alla fall. Jag vet inte vad jag gör. Jag borde sova, men jag måste inte, eftersom jag har ett så meningslöst liv just nu :P Enda tiden jag har att passa imorgon är 17.00 på KFUM för avfärd mot Norsjö för träningsmatch. Innan det borde jag väl förhoppningsvis hinna med att massera Martina som vi sagt. Ska försöka fixa så det kan ske på en bänk, det blir svårt, men det vore så mycket bättre. Dessförinnan ska jag ha städat upp rummet och jobba på jobbsökandet, som jag lovat mig själv.

Har tänk lägga upp ett urval av bilder från cypernresan ett tag nu. Bättre sent än aldrig :) Jag skyller delvis på ägarna till kamerorna (för att det inte har hänt för länge sen, på mig själv för att det inte har hänt sen jag fick bilderna). Men jag är grymt tacksam ändå, för jag gjorde det ju inte speciellt bra själv. Hur många kort tog jag, typ 10, max.
So here they come.

Blek och eländig på arlanda innan avfärdFramme på beachen!Redo för utgångMe and Lindie
Men kallt var det i vattnetAllihopa framför någon kyrka eller dyliktHaha, jag visste inte att jag var skelögd :PVid vattnetDet blev en del Skip-Bo spelande på balkongenOut on the streetsVi var bara tvungna!Together on the balconyBåttur. Härligaste bilden från hela resanDuktiga va? :)Sista måtiden. (jag vet att min bh syns, men wtf)Brun och eländig på flyget på väg mot svensk mark

Goodnight sweethearts ♥

RSS 2.0