Instagram, my new drug to be?

Kombinationen av att jobba 100%, plugga 50% (än så länge, going on to 100% in a week), tårtbak och starta-eget-tankar samt att däremellan även försöka leva lite gör att fokusen på bloggen blir lidande.

Nu ska jag checka ut för i veckan. Tårtan som ska hämtas upp imorgon är i princip klar, inte helt ihopsatt (ryms inte i kylen då). Imorgon arbetar jag, men har världens härligaste pass, börjar 10.30 och slutar 18.30, vilket innebär både sovmorgon och en hel kväll för roligheter! Vin samt matfesten vankas med mycket goda vänner! Jag längtar!

Cakehead

Men hoppsan! Hade jag en blogg?

Tror det är önskan om att kunna dra igång en tårtblogg som får mig omotiverad att engagera mig i denna. Det är mycket 'tårta' som snurrar runt i huvudet just nu + att jag tror jag har fått ett hål någonstans, ett hål där all energi läker ut. Har varit lediga i två dagar men inte gjort ett jota egentligen. Kan delvis ha berott på att jag i måndags ej gick och la mig (förrän 01.00) då jag kom hem från min 3:e vaknatt. Varför jag inte gjorde det vet nog inte ens gudarna!

Förresten, ni som läser min blogg och är nyfiken på vad jag har gjort för tårtor på senaste tiden, kolla in sidan "Pempans tårtor" på facebook. Där kommer alla bilder på tårtor från och med för ett tag sedan att läggas upp!

ALLTID lite grädde

Pempiskt i köket idag.
Färska råvaror is the shit, kan aldrig bli fel.
Sen lite grädde på det. I och för sig, alltid lite grädde på det!
Att jobba efter 6 lediga dagar var.. det var.. ja, som att jobba efter 6 lediga dagar helt enkelt. 
Dumt val att åka till jobbet i långärmat och -byxat. Vilket händer mest hela tiden. Bättre svettas än frysa brukar jag tänka, men vette efter denna sommar alltså. Jag trodde som att värmen var borta nu bara för att jag frös som en kanariefågel i en frys i söndags vid 4-snåret på morgonen. Tji fick jag.

Discgolf med massa vänner ikväll! Pinsamt att jag aldrig tidigare varit dit i sommar, men någon gång ska ju alltid, precis som grädden, vara den första.

Kultur i köket idag!


Till lunch blev det indiskt, currykryddig mangokyckling med ris och Naanbröd
och till middag grekiskt, Moussaka.

Kan förrutom det meddela om en underbar helg i Piteå med massa härliga grabbar. Johanna och Petrus tittade förbi på fredagskvällen, skönt med lite kvinnligt sällskap för en stund, nog för att jag trivdes gott ändå. Thank you boys för helgen trots att jag är rätt övertygad om att ingen av er läser detta.
Mindre underbart var att min iPhone åkte med mig ner i havet i ett ofrivilligt dopp. Försöker överleva. Är tungt. Men det går.

RSS 2.0