jag är ofta i Kåge när detta sker

inte så konstigt när jag haft ett internet som är på A-nivå senaste veckorna, för att inte tala om min dator som har en skruv lös, bokstavligt talat, den är död och går inte starta.
Den går förhoppningsvis rädda, eller datorn bryr jag mig inte så mycket om, bara det jag har på den. Så vi får se. Men som alltid när något går sönder börjar jag titta på nytt. Så när jag fick en liten lucka idag på jobbet kunde jag inte låta bli att slinka in både på expert och elgiganten, men det där är fan en hel djungel, som jag inte tänker försöka överleva i själv.

Pappa ska hjälpa mig med bilen ikväll, fläktremmen är åt skogen :/ Sen var tanken att umgås med Stina ikväll, det var ett bra tag sen sist. Jag hör rykten om bio, så det kanske blir där vi syns.

Igår var en speciell dag, eller inte för mig egentligen, började med LCHF igen, i sällskap med Sally denna gång! Vi var och handlade och Sandra förstod nog att mat är dyrt, särskilt riktig mat. Men då handlade vi inte bara mat till morgondagen, som man så ofta annars gör, dvs en yoghurt och en påse med bröd, utan massa godsaker. Lax i sinne bl.a! Gott :)

nä, dax för maaat, får se om det finns något ätbart i kylen på detta stället

Imorgon är det söndag

Då har jag tvättid. Gruvar mig lite inför det. Fast jag kan behöva lite motion i trapporna, har ju minst sagt legat på latsidan i veckan. Bildligt talat, legat ner har jag gjort större delen av tiden. Dammsugaren kommer nog också att åka fram.

Kalas idag då - av någon märklig anledning har jag hatf huvudvärk hela dagen!?
Träffade William igår, vi upptäckte att vi är "grannar". Jag tänker som att 'det bor ändå bara gamlingar i huset mittemot, så det spelar ju ingen roll om dom ser mig byta om'. Så nu ska jag tänka om istället för att byta om när jag står där i fönstret! :P

Här har alla gått och lagt sig.
Så nu ska jag lämna huset, greppa ratten och styra mot staden.

Varför? För att jag älskar dig.

Ikväll ska jag vara ett vakande
 
som en slags
 
över
 
som för första gången ska ut i stadens sjukt galna och vilda uteliv.

Vi syns på Balzac kära syster!
I love you!

Vårat hotell i Egypten :)

Här har vi receptionen :) Fina fäger, tycker ni inte?


Och här har vi toan. Vi delade den med ganska många andra, men det funkade :)


Detta är utsikten från vårat rum. Motsvarande ICA där till vänster.


Och här är hotellets restaurang. Frukt eller hund fanns det att välja på :)



Skämt åsido. Det där var några random-bilder jag tog efter vägen till Luxor. Lite humor har jag väl? Det kan hända att det kommer riktiga bilder, men jag lovar som vanligt inget.

Tvåtusentvåhudrafemtio kilometer

ska han resa för att träffa mig. Borde jag vara kär då?

Den här dagen ser inte riktigt lika härlig ut, men ändå godkänd. Om jag hade haft en mjölkliter hade jag just nu stått vid spisen och kokat ihop varm choklad för att sedan ha picknick med mig själv ute på balkongen. Men nu har jag ingen mjölk. Så jag får gott bre mig en macka och vara nöjd.
Hockey med hemmagjorda chips hos Sally ikväll :) Mysigt värre!

HOST

Nu är jag less, det började i lördags, och är inte ett dugg bättre. Riktig hosta är fan värre än allt annat, den väcker en på nätterna och ger sig inte förrän man är helt slut av allt hostande och halsen värker.

Jag orkar inte dra historien om vad vi gjorde i Egypten känner jag. Konferens varje dag, sen det man brukar göra när man är utomlands i Egypten, minus åka kamel och titta på pyramiderna, de två typ måstegrejerna :(
Helt klart roligast på hela resan var bussfärden tillbaka till flygplatsen. Reseledaren pratade väldigt udda, så udda att säkert 90% av alla i bussen låg dubbelvikta och skrattade. Chefen filmade det så jag hoppas han lägger ut det någonstans, då ska ni få se det in action! :D



However - imorgon fyller min lillasyster år. 18 år. Det är skumt. Jag är ju 18 år!? Hur gick tiden så fort?
Ännu fortare lär det gå innan man själv fyller år och tonåren är som bortblåst. Men det ska väl gå att leva med det med?

Vädret ser alldeles underbart ut där ute. Synd bara att jag hatar vintern.

Hungrig är jag. Men det finns inget att äta, eller det gör det väl men jag orkar inte (konstigt, varför skrev jag så? Det blir kul snart, så det får stå kvar). Igår åt jag stekt grillkorv och potatismos, haha, exotiskt va?! Men då blev jag då alldeles för mätt, hade ont i magen i flera timmar, så det är jag inte alls sugen på idag. Nu kommer det roliga, jag har bröd under bakduk på den andra jäsningen nu, så dom ska snart in i ugnen. Jag orkar inte laga mat, men jag orkar baka bröd?

Tillbaka, med blandade kanslor.

Resan dit var en skumpande en pa 5 timmar. Vi akte genom bergen/savannen, varsta omvagen for att undvika poliserna langs vagen, bara det var lite orovackande. Resan tillbaka tog lika lang tid, trots att vi korde pa den vanliga vagen, det var bara det att det inte gick 140 i svangarna.
Trots detta, och att jag snart diagnostiserar mig sjalv med artros, sa var resan klart vart det hela. Allting som vi sag idag, bla konungarnas grav var saklart valdigt maktigt. Men det som jag kommer att komma ihag av resan till Luxor ar inte det. Jag kommer att minnas den bittra sanningen om hur det riktiga Egypten ser ut, om hur folk faktiskt lever sina liv lika fattigt och tragiskt dag ut och dag in. Samvetet ar pa botten nar man hela tiden bara maste ga forbi forsaljare och barn antingen skakandes pa huvudet eller forsoka undvika ogonkontakt. Skulle jag ge alla pengar som jag ville skulle jag sluta i samma sits som dom. Jag vill nastan bara glomma.

Men nu ska jag borja langta till imorgon och dra mig mot hotellrummet och sangen samt komma ihag att ladda kamerabatteriet!


En liten uppdatering kanske?

Sitter pa hotellet som ar ungefar lika stort som skelleftea centrum, typ :P Vi kom som fram till det jag och Hanna. Fran entren ner till stranden ar det iaf som fran KaffeIn till E-fyran (kanske nagon meter mindre). Grymt stort ar det iaf. Solandet har det inte blivit sa mycket av, sa ni behover inte vara oroliga, eller jag behover snarare inte vara orolig for att ni inte ska vilja traffas nar vi kommer hem. Vi har konferens varje kvall 17.30 i 2,5 timmar, efter det ar det middag. Sa det ar inte bara chilledill for min del.
Hittills har vi inte gjort sa himla mycket spannande. Men imorgon hander det grejer! Vackaren star pa 03.30. Helt galet. Vi ska till Luxor och titta pa Konungarnas grav bla, eller vad det nu heter. Att jag har missat nagot pa historielektionerna verkar vara ett faktum. 4 timmar tar det till Luxor harifran Hurghada, far verkligen hoppas att det ar vart det. Pa fredag blir det en klassiker, dagen ska spenderas pa en bat, med bad, sol och snorkling. Sen ar det lordag och dags for att checka ut.

Kan inte skriva mer nu. Hores :P

RSS 2.0