Nu uppdaterar jag!

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Men jag känner att jag måste skriva någonting. Sitter i soffan med Martina nu, med tre datorer. Martina har fått en ny och min har kommit, men det är inte ordnat än med internet. Jag kommer ju inte ordna det så vi får se hur länge det dröjer. Tills vidare får ni stå ut med att det inte uppdateras här så ofta. Inte för att jag tror att så många bryr sig :P

Jag kanske borde skriva något om inflyttningsfesten i fredags. Jag var så uppe i varv att jag inte hann peppa upp mig själv för fest. Men det blev trevligt ändå. Det bästa av allt var ju att Sally klev in genom dörren! :D Kom hem på riktigt nu då!!! :( Det blev lite för mycket snack om LCHF (orka prata om sånna seriösa grejer på fest :P Det tycker jag inte att vi gör om) Det blev lite för lite snack med Fredrik om vår gemensamma musiksmak. Sen var det lite för mycket folk tror jag. För man ville prata med alla, men det hanns helt enkelt inte med!

Jag köpte första julklapparna idag! Det är typ rekord, så här tidigt tror jag aldrig att jag köpt en julklapp förut. Konstigt egentligen eftersom jag är helt emot att redan nu börja julpynta, julbaka, och framförallt äta sånt som är bakat redan. Och glögg! Inte tillåtet. Det är ju så uttjajatat då när julafton väl kommer. Fast det är kanske inte egentligen själva julafton som man längtar till. För det är i princip samma grej varje år, eller är det bara jag som känner så. Det är kanske så att det är just det, allt det som händer innan Kalle börjar klockan 15. Allt stök och bök, allt pysslande och inhandlandet av julklapparna! Kanske skulle jag ta vara på alla dessa dagar innan jul innan dom är passé. Jag köpte faktiskt allt papper och så som jag ska använda till årets upplaga av julkort. Ska försöka göra dom lite annorrlunda i år. Byta stil liksom :P Intresseklubben antecknar :P

Jag borde sova nu. Allt är precis í sin ordning alltså. Massa borden. Inatt blev en sån där jobbig en, men alldeles för lite sömn. Hade planer på att äntligen få vara ledig, så jag gick och la mig extra sent. Varför blir jag alltid väckt av något jobb just dom dagarna? Ska jobba imorgon och på fredag med, så vi får se när jag hinner med mitt liv. KFUM-kakan ska hinnas med  innan söndag också när det är div.1 match på campus mot Norsjö. Lördagen ska spenderas i Norsjö med div.2 laget. Det kommer sluta med att jag står och bakar den på fredagkväll. Jag önskar verkligen inte att det blir så. Jag vill hitta på något med någon. Ring mig vettja :) Då har jag något att skylla på, eller så ska jag inte säga. Då har jag en anledning till att ta tag i den imorgon, före eller efter träningen, typ.

Nu ska jag gå iväg bort mitt rum, lyssna på en skiva som jag inte har en aning om vad det är för musik på, men jag är övertygad om att den kommer vara kanonbra!

Sov så gott :)

Datorjävlalös

Det är jag det. Men det gör faktiskt inte mig så mycket. Verkar irritera vissa andra mer.
Även om jag hade haft en dator så skulle jag typ inte hunnit med den senaste veckan. Idag är första lediga dagen denna vecka. Det känns som att det enda jag har gjort är att stressad cyklat mellan jobben i veckan + att jag sprungit runt på stan som världens fjortis. Har varit så mycket att ordna och fixa med. Ni vet hur jag är, jag vill så gärna ha varje liten detalj klar innan imorgon då det blir inflyttningsfest. Det dryga månaden sedan jag festade, och den festen var ju inte ens särskilt mycket till fest, alls. Så det känns som att det är ok, jag får festa imorgon. Det blir dessutom en härlig och spännande blandning av folk.
Jag börjar jobba halv åtta imorgon. Därför hade jag planerat att lägga mig tidigt ikväll. Det gick som vanligt det. Men ikväll har jag faktiskt gjort någonting vettigt (fötutom att träna alltså) Men allt är långtifrån klart, och det ska jag hinna göra imorgon, efter jag slutat halv fyra men innan alla kommer. Goodluck Chuck. Dessutom hade jag planer på att klä ut mig till tjej imorgon. Vilket innebär att det måste duschas, sminkas och fixas med håret. Så bli inte förskräckt om jag står i endast strumpbyxor med en handduk på huvudet och bara har ett öga sminkat om du är en av dom som har planer på att kliva in genom vår dörr imorgon. 

Nu ska jag släcka ner datorn som jag fått låna av min kära kombo (en egen dator är på gång), slita bort överkastet, kaaanske gå och borsta tänderna (kändes ovanligt jobbigt) och blunda och verkligen LADDA batterierna för imorgon. Det är vid sådana här tillfällen jag önskar att jag tyckte om kaffe, livet måste ju bli så mycket enklare då?

Puss.

On the run

Jag kom på att det kan ju vara intressant läsning att berätta att jag påbörjat flyttningen idag. Alla kartonger som stod nere i källaren är nu uppackade och står tomma uppe på vinden på Läkarvägen. Imorgon efter att jag varit på banken (än en gång) blir det att ta tag i innehållet i garderoberna här i Kåge och kanske ta med någon möbel.


Spännande, eller hur?! :) Det ska bli så fint! Och så skönt, att börja om från början på något vis.
Sen får vi se hur det riktigt ordnar sig med jobb och så, men det löser sig, det gör det alltid.


En sammanfattning då, av detta otroligt långa och inveckla inlägg: Imorgon flyttar jag!

Jag gruvar mig en aning

för att ta tag i alla flyttkartonger som jag har ståendes nere i källaren. Både bokstavligt talat (eller bildligt talat är det kanske jag menar, Ted kan ju störa sig om jag inte säger så. Gud vad jag svamlar, nu fattar typ ingen vad jag pratar om, eller hur?) och på det sätt som man menar när man säger så. Det blir tungt att kånka allt tre våningar upp, och det blir jobbigt att gå igenom alla lådor för att kolla vad som ska plockas fram. Men det blir kul! :) Kanonkul faktiskt!

Sen blir det inflyttningsfest, och alla är typ welcome, fastän min mor inte tycker om inflyttningfester, tur att det inte är hit jag ska flytta då :P

Hemkommen

Nu är jag återkommen från Martinas boning. Jag har väl inte gjort så himmla mycket sedan sist, jobbat och spelat match nere i Sundsvall i lördags. För övrigt så vann vi :) Självklart blev det en tväris på IKEA också, inga större inköp, en hylla, en matta, och typ ljus (varför kan man inte besöka IKEA utan att löpa ljus!?)

Jag lämnade alla sakerna som jag köpt på Ikea hos Martina, för jag ska flytta in där. Ganska snart alltså! :D

Bättre fly än illa fäkta

eller hur är det man brukar säga?
Jag har iaf flytt. Sitter hemma hos Martina just nu. Min mor har typ magsjuka, så igår for jag bara hem och åt, packade åkte träningen för att inte återvända, inte för studen iaf :P
Jag önskar att jag bara stannade här! Här kan man ha ett eget liv, som man bestämmer över helt själv. Jag har säkert nämt förut att det är jobbigt att ha måstat återvända hem till föräldrarna. Jag nämner det igen, det är lite jobbigt.

Och nu ska jag uppdejta bloggen på passagen. See you there :)

Världen gick under

lite idag för Martina när jag berättade för henne att Hello Saferide spelade i Umeå igår :(jag visste det inte förrän just innan jag sa det till henne): Det stod på en plansch på Anderstorp. Som vi gått förbi alldeles för många gånger utan att läsa på den. Undrar varför man inte gör det. För detta var om ett bivis på att det kan vara värt det. Om jag vetat detta tidigare hade jag inte tackat ja till att jobba fre-lö, utan istället stannat i Umeå tills igår. Men jag är inte så jätteledsen. Det kommer fler chanser. Dessutom har jag inte hunnit lyssna på deras senaste skiva än. Den glömde jag hos Martina strax efter det att jag köpt den. Så hon har lyssnat på den, och snart spelat sönder den, då måste den vara bra! :)


Bara för att göra det här inlägget lite roligare: Parta när hon är som tuffast, trästocks -06:



Mixvolleyn börjar om ganska precis två timmar. Jag vill nästan gå och byta om nu och sen fara. Vet inte riktigt hur jag ska fördriva tiden tills dess. Kanske påbörja en ny tavla! :)


blogg.passagen.se/pempan

Glöm inte att följa och stötta mig i min kamp mot kolhydraterna!

Och för er som inte tror på detta än så ska jag så småningom bevisa för er, att ni är av etablissemanget grundlurade!

Rallybrud

Träffade Tessan ikväll, din lurifax! Se till att komma hem snart (jag kommer aldrig sluta tjata, så du vet)!



Därefter gick jag på bio (typ 3:e gången på 2 veckor!?) såg Rallybrudar, den dög, men rätt så förutsägbar. Jag önskar att jag vore en rallybrud, eller nåt i den stilen. Vet inte riktigt vad eller hur jag tänkte då, men det låter tufft.

Ibland tänker jag på hur jag ska kunna göra bloggen roligare. Kanske använda mig av klischéer, typ som "dagens outfit". Varje gång jag tänker det kommer jag fram till "fast varför?". Känns ganska meningslöst. Dessutom skulle jag ju måsta köpa nya kläder betydligt oftare än vad jag gör. För annars skulle plagg måsta börja återkomma efter någon veckag. Det vore ju trist. Fast det kanske är själva grejen med dagens outfit, att alltid visa någonting nytt?

Varför hör jag inga klagomål? Jag är ju rent ut sagt en sopa på att lägga ut bilder (och en ännu större på att ta bilder)!

RSS 2.0