God morgon

Hade ställt väckaren på 11.00, så att jag skulle vara trött ikväll och kunna somna, för imorgon ska jag jobba förmiddag. Men jag vaknade aldrig av väckaren, utan av min mamma istället, klockan 15. Men jag är ändå rätt så bra på att somna, så jag hoppas att jag kan göra det även ikväll.

Just nu längtar jag bara till imorgon, för då ska jag jobba, ringa chefen och hämta ny mobil :)

Ensam, fast inte

Det gick galant att somna idag, sov som en stock tills pappa kom och väckte mig när middagen var klar 17.30. Bordet var dukat finare än vanligt när det är dukat fint, och jag kunde inte komma på varför. Mamma och pappas bröllopsdag, javisst ja, det hade jag glömt. Svårt att komma ihåg deras nya bröllopsdag, känns som det alltid har varit som det är nu, fast jag vet att det inte har det.
Efter middagen tog jag en lång promenad med Sam inne i skogen. När jag gick där började jag fundera på om man skulle gå vilse, alltså verkligen vilse. Lite ensam man skulle känna sig då, och vad skulle man göra? Fortsätta gå typ, någongång måste man ju komma fram någonstans.
Nu sitter jag på jobbet och känner mig ensam, fast inte så ensam som om jag hade gått vilse, och inte så ensam som när jag är hemma, här är det ju mer folk. Enkel slutsats: jag inte ensam, det är bara det att jag är vaken och dom andra sover.

Jag försöker alltid sysselsätta mig med någonting på nätterna. Baka, läsa bok, baka, se film (fast det brukar inte gå så bra). Läsilet jag haft under sommaren, som jag brukar få då och då, har gått över. Men jag ska se till att läsa ut den bok jag börjat på, för annars är det som att jag har läst nästan hela boken i onödan. Nu är jag som ni kanske förstått inne i ett måla-tavlor-il. Så med mig ikväll tog jag den tavla som jag igår gjorde klart, en tom tavla, alla penslar och färg.  Jag tog med tavlan som är klar för jag kom på att den kanske inte är klar ändå. Hade tänkt grubbla på det inatt. Medan jag gör det ska jag börja på en ny tavla som ska gå i samma stil och som jag haft idén om ett bra tag. Ni får se sen :)

Shuffle: Damien Rice & Nina Simone - Be My Husband

Katy Perry - Thinking of you

Comparisons are easily done
Once you've had a taste of perfection
Like an apple hanging from a tree
I picked the ripest one
I still got the seed

You said move on
Where do I go
I guess second best
Is all I will know


Cause when I'm with him
I am thinking of you
Thinking of you
What would you do if
You where the one
Who was spending the night
Oh I wish that I
Was looking into your eyes

You're like an Indian summer
In the middle of a winter
Like a hard candy
With a surprise center
How do I ghet better
Once I've had the best

You said there's
Tons of fish in the water
So the waters will be test

He kissed my lips
I taste your mouth
He pulled me in
I was disgusted with myself

Cause when I with him
I am thinking of you
Thinking of you
What would you do if
You where the one
Who was spending the night
Oh I wish that I
Was looking into...

You're the best
And yes I do regret
How I could let myself
Let you go

Now the lesson's learned
I touched it I was burned
Oh I think you should know


Cause when I'm with him
I am thinking of you
Thinking of you
What would you do if
You where the one
Who was spending the night
Oh I wish that I
Was looking into your eyes

Looking into your eyes
Looking into your eyes
Oh won't you walk trough
And bust in the door
And take me away
Oh no more mistakes

Cause in your eyes I'd like to stay...

Det tog bara, ett halvår?

Idag blev äntligen tavlan till min syster klar. Skäms på mig som inte målat klart den tidigare!
Började direkt med en ny tavla :) Inte i närheten lika detaljrik som systers, så det ska omöjligt kunna ta lika lång tid. Även med tanke på att jag inte gör någonting de dagar som jag inte jobbar, nej för nu är man arbetssökande som det så fint ska kallas. Fast jag skulle kalla mig arbetslös, eftersom jag inte söker arbeten än. Men jag är på god väg, snart är mitt CV klart, bara det personliga brevet kvar då  : /

Blir alltså endast jobb lördag i helgen, 07.30 - 12.00 och sedan ut på natten 21.00 - 07.15. Hade tänkt försöka sova timmarna mellan passen, så stör mig inte. Detsamma gäller självklart söndag förmiddag, för då har jag heller inga planer på att vara vaken.
Imorgon kväll får vi se vad som händer, Lais hej-då-fest, eller bio med Hanna? :O En sak som är säker är att jag ska försöka hålla mig vaken länge, så att jag kan sova under dagen på Lördag.

Förresten, ska försöka komma ihåg att lägga in en bild på tavlan :)

Jo tjena

att jag la mig igår när jag sa att jag skulle göra det, sådär vid 22.00. Tror att jag somnade kring halv 2 inatt, vilket jag fick ångra. Vaknade i panik och tittade på klockan: 07.49, jo, visst fan har jag försovit mig, och jag skulle börja klockan 08.00. Men jag är snabb om jag måste, tro det eller ej. För hör och häpna, klockan 08.04 klev jag in genom dörren på jobbet! Men säg det inte till farbror polisen, för det gick lite fort där på E-fyran mellan Kåge och stan.

Tog saken i egna händer och ringde chefen idag, blir ingen inskolning denna vecka, men möjligtvis nästa. Det ser jag i så fall fram emot.

För övrigt så tog jag tag i en annan sak igår, gick in på Telia-butiken och beställde hem en telefon, ska vara där på måndag. Min mamma kommer inte bli glad, för jag behöver inte en ny telefon. Vilket är sant, min nuvarande fungerar, det gör den, inte hur bra som helst, bl.a. så är batteriet helt kört, men det är ju bara att ladda typ varje natt. Jag har varit sugen hela sommaren, och nu kände jag att jag har råd och kanske förtjänar en :P
Senaste gångerna jag har bytt är för att jag först glömde den i väggen på laddning på T-cenralen för ca2,5 år sedan, sen blev den stulen ur mitt skåp på skolan för 2 år sedan. Jag bytte som aldrig upp mig utan köpte en likvärdig båda gångerna.
Så nu har snart min lillasyster ingenting att mobba mig för längre :)

Nu ska jag ta tag i städningen av huset, det är ju torsdag igen. Sedan blir det att laga mat.

If you want me

it takes more than a wink, and more than a twink and more than you think.

Dagen blev inte som jag trodde. Chefen ringde inte, så ingen inskolning idag, får se när det blir. Nästan lika skönt, ta igen mig lite ikväll för att sedan gå upp och jobba imorgon. Fick lördag natt idag, får se hur jag löser det om det blir att inskolas på nya stället inför helgen då dom behöver någon som jobbar på söndag. Ett som är säkert är att jag jobbar i helgen iaf, 07.30 - 12.00 lördag och eventullt natten 21.00 - 07.15, om det inte blir någon inskolning innan helgen, för då ska jag som sagt jobba där på söndag, 11.00 -20.30(?)

Sandra i sällskap med Sara har inte för så länge sen kommit fram till Mo i Rana. Hoppas allt gick bra och att ni får det kanon, trots att jag är lite skeptisk till om jag skulle palla det där jobbet.

Jag älskar mitt jobb

I söndags jobbade jag 07.30-16.00. Sen ringde en och berättade att hon var sjuk, det slutade med att jag jobbade till 21.30. Så jobb i 14 timmar. Hade en rast på 1,5 timme, men då passade jag på att baka till kvällsfikat.
Idag jobbade jag 8-12, och när PK:n började klockan 12 kändes det som att dom behövde mig som varit där hela sommaren, så jag stannade gladeligen till 15.30. För min del kanske just det var ovärt, men då fick jag träffa chefen och vi bestämde att jag mest troligt ska inskolas på ett annat ställe nu i veckan. Så det blir ju kul :) Lätt värt då att stanna i 3,5 timmar!

Bitter-sweet

Livet är inte min bästa vän just nu, men utan det hade jag inte haft någon vän, så någonting positivt får jag trots allt ut av det för tillfället. Den senaste tiden har jag försökt fly från någonting oundvikligt, nu hann det ikapp mig. Som ett maratonlopp, jag försökte, men nu orkade jag inte mer. Först nu insåg jag att jag har försökt springa i mål.

Har laddat hem alla avsnitt av himym nu. Satte igång första, men slog lika fort av.
Det påminner mig för mycket om jag och du, hemma i soffan, med kvällsfikat som vi försökt rymma på bordet som är alldeles för litet, så som jag kanske egentligen vill att det fortfarande ska vara varje kväll.

Jag ångrar inte att jag sa att "det funkar inte längre", för det gjorde det inte. Men jag ångrar att jag lät dig gå så enkelt som jag faktiskt gjorde. Det är någonting som jag kommer ångra för resten av livet.

Men det kommer ljusare dagar, det måste det göra. Hold on, hold on, be strong.

RSS 2.0