Jag har

tränat idag. Som vanligt tänker ni, men det var det inte! Tessan var med! Kanonkul :D

Jag ska
dricka Eggnog och se Saw IV. Tur att Martina bor här med, annars skulle jag inte våga :P Det blir nog kul det med. Hoppas jag. Men inte i närheten så kul som att Tessan är hemma!

Varför gick tiden så fort?

Och varför kan jag inte kliva upp på mornarna? För att jag inte kan gå och lägga mig på kvällarna.
Igår blev det sent för vi skulle se ett avsnitt av Fringe. Men jag trodde ju inte att det var lika långt som en hel film!? Varför berättade inte den som tipsade mig om den serien det? :O Men det var lugnt, frånsett att jag som vanligt inte riktigt fattade vad som hände i slutet :P

Jag har börjat acceptera att det är vinter. Så nu är jag sugen på pulka och skriller! :D
Vad jag däremot inte accepterat än är att jag bara kommer ha en enda spelledig helg i vår. Det suger ju en aaaaning. Vi kör igång hårt med Göteborg och Falköping nu om dryga veckan. Det blir iofs kul, FLYGA FLYGPLAN :)

Har jag berättat att jag jobbar natt på nyårs?

Nu har jag gjort det igen. Men jag har fått värdels idé! Hör här: Alla kan väl bara tagga för en tvådagars och vara med mig nyårsdagen också!? Kanonkul :) Någon som nappar??
Jag är lite ledsen :/ :P Men det går över. Det är bara nyårs, ingen speciell kväll egentligen (det vill jag iaf tro).

Ikväll: Träningsmatch mot Norsjö. Taggen för det. Sen börjar fan allsvenskan snart! :D Spännande!

Nu ska jag bege mig till Kåge för lite workwork, sedan återvända till staden för avfärd mot Norsjö.


Se på fan! Jag menar God Jul!

Återigen 1 vecka och 6 dagar sedan jag rörde något på den här bloggen. Måste vara något magiskt med just så många dagar :P
Återigen har jag inte internet i lägenheten. Det borde göra mig galen, men än så länge har jag ingen diagnos.
Tiden gick alldeles för fort, precis som den så ofta gör. Igår var jag på stan och minst sagt trängdes. Men jag blev då klar tillslut. Om inte alltför många minuter ska jag åka iväg, för klockan 12 börjar jag jobba! Det ska bara bli kul, så ni slipper tycka synd om mig! :)



Ha en underbar Julafton allesammans!
 

Det känns som det var igår

men det var det inte. Det är 1 vecka och 6 dagar sedan jag uppdaterade sist! Helt sjukt. Och mycket har hänt sedan sist kan jag lova!
Jag tog bilen en dag och for till Piteå på anställningsintervju.
Jag blev erbjuden jobb i cafeterian fram till jul, och tog självklart det.
Jag blev uppringd och informerad av han som intervjuade mig uppe i Piteå att dom ville anställa mig.
Jag tackade gladeligen ja.
Och idag har jag blivit inskolad på mitt nya jobb uppe i arvidsjaur (men jag kommer att jobba här i stan).

Sen har det hänt en massa andra smågrejer, typ som att vi vann båda våra div2 matcher förra helgen och därmed säkrade serievinsten. Vi vann även div1 matchen förra helgen och tog ett steg närmare att vinna även den serien. de två sista och avgörande matcherna är i helgen, i Norsjö på lördag och i Umeå på söndag.

Nu längtar jag bara till nångång när jag får vara ledig! Det har jag ingen aning om när det blir. Inte då jul, för då ska jag jobba, nyårs med, det ångrar jag bittert nu när jag har fått ett heltidsjobb som börjar på måndag. Jag har inte samvete att ringa och säga att jag inte vill jobba, för hur ska dom då lösa det!? Vi får se hur jag gör. Funderar skarpt på att säga ifrån mig nyårsnatten, för jag vill bara vara ledig.

Kul att det enda jag skrev förut var klagomål om att jag inte hade något att göra och hur eländigt det var att vara arbetslös. Det här är värre, men jag gillar det i smyg. Om bara volleyn kunde sluta ta upp nästan alla mina kvällar och helger skulle jag inte klaga det minsta.

Men jag är glad, och lycklig :) Har bara lite för fullt upp :P
Imorgon blir det upp tidigt för jobb på Pantern.

Så godnatt trogna läsare :)

RSS 2.0