3:e gången gillt

Jag bara visste det.
Ibland är det inte alls kul att ha rätt.

Som syster skriver. Förändring. Nu är det mycket som hända ska.
Om en månad imorgon slutar jag om 4 minuter och ska då genast bege mig hem eller kanske rent direkt till bilen som ska ta mig en massa mil västerut, närmare bestämt till Bjerka, 3 mil norr om Mo i Rana. Innan dess ska jag ha hunnit städa ur lägenheten som det idag har varit visning i och ha packat allting som ska med till Norway.

Årsdag

Det finns årsdagar som firas. Det finns årsdagar som det gråts på. Det finns årsdagar då tankar ägnas.
Sen finns det tydligen årsdagar precis som denna också.

Jag har haft betydligt roligare detta år än vad jag trodde att jag skulle ha.
Men fråga mig inte vad det är som har varit så roligt.
För när jag tänker efter har jag inte åstadkommit särskilt mycket alls.
Sen tänker jag efter igen och konstaterar verkligen att det har gått så himla fort och jag kan bara inte förstå vad jag har gjort med tiden.
Sen tänker jag lite till och kommer fram till att det var bättre förr.
Fast sen tänker jag en sista gång och inser att jag visst har haft kul. Jag har träffat så mycket nya människor, lärt känna mina vänner mycket bättre, satt mina fötter i massor av nya städer och annat sånt där kul som jag nog kanske inte hade gjort annars! :)

Jag tror att lika gott som våra år gjorde mig, minst lika gott har detta år gjort mig, och det är jag så himla glad över! :D

Gammal sång

Jag skrev ett inlägg precis innan jag skulle lämna lägenheten och börja bege mig mot Hultsfred. Men just då ville internet inte fungera och jag var tvungen att fara. Tänkte att ni kunde få läsa det nu.

Sämsta tjejen i världen. Det är jag det. Hejhej!
För det första bloggade jag varken före eller efter Peace and love.
För det andra har jag hittat mina nycklar som jag sagt att jag lagt bort, dom låg i min väska och har alltså typ legat där sedan vi kom hem från P&L. Ordning och reda i all ära, men det ger ju ingenting om man inte tror sig ha just ordning och reda :P
Och för det tredje så har jag självklart inte packat klart än.
Imorgon, 06.25 lyfter planet från Falmark som ska ta oss, mig och Joanne, en bit på vägen till HULTSFRED! Vilket i sin tur betyder att vi lämnar läkarvägen ca 05.20, alltså om 3 timmar. Jag har inte packat klart än, jag har inte duschat, och... det var något mer, jo, jag har inte gått och lagt mig än! Bra start!
Sen, när jag kommer hem från Hultsfred, då ska jag umgås med mina vänner, för jag har på riktigt inte gjort det ännu denna sommar, och jag skäms! I fredags gjorde jag ett tappert försök till att vara med Sandra och co på stadsfesten, men jag gav upp ganska snabbt när jag hittade allt möjligt annat folk att umgås med, så lika kul hade jag för det :)



RSS 2.0