Nästan ångest

Ja, jag får nästan ångest när jag inte uppdaterat på 2 dagar. Så det är bäst att jag gör det tänkte jag.

Aftonen/Kvällen har spenderats med Parta. Alldeles för länge sen sist. Kvällens succe blev kakan vi bakade, KFUM-kakan, och jag undrar varför vi inte tog kort på den!? Den kommer iaf att bli en hit, och för att inte tala om dyr! Kvällens skratt fick vi när vi inte kunde skruva upp en läskflaska. Jo, det är sant! Vi provade med allt. Hon vred och jag höll i. Med en handduk. Jag skar med en kniv där korkar brukar sitta fast (den här var typ limmad). Vi spolade den under varmvatten. Vi hade som nästan gett upp när Martina kom på idén att bita på den. Ni skulle ha sett glädjen när det kom ett psssschy! Då kunde vi sätta oss till bords och äta våran efterlängtade tacos som vi pratat om att äta i flera år (känns det som, i verkligheten kanske det bara är ett år). Sen for vi på årsmöte och blev berömda för våran fina kaka :) Och innan vi skiljdes åt besämde vi träff nästa torsdag, efter träningen. Gissa vad vi ska göra då! Det tror jag inte ni kan :P Vi ska ha pyjamasparty! Om ni vill komma så får ni inte det :}

I övrigt så har det väl inte hänt så mycket. Eller jo, det har införskaffats en till garderob till mig, så nu rymmer jag alla mina kläder på mitt rum, eller nästan iaf. Inser nu att jag egentligen inte behövde en till garderob, för om jag bara tog mod till mig och rensade bort det jag faktiskt inte använder (vilket säkert är 70-80% av allt i garderoberna), men det kan ju hända att jag får för mig att använda något av dom säkert 50 plaggen nån gång. Sjukt. Varför snör man bara inte? Den som kommer med ett vettigt svar på den frågan vinner en godispåse (valfri!).

Imorgon är det massagekurs för sista gången ( för den här gången i varje fall). Då ska vi kunna hela massagen utantill. Det tror jag inte att jag kan. Fast jag kan säkert det, för så svårt är det faktiskt inte. Det har varit väldigt dåligt med bokningar förresten. Så skärpning på den fronten! Fick en förfrågan idag (av min kära mor, iofs) men jag har ju nyligt kommit hem, och hon har hunnit gå och lägga sig så det blev det ingenting av. Vi har inte hittat någon bänk till ett rimligt pris än, som inte är så bred, så det ligger och vilar lite. Men jag kommer nog att få låna hem en bänk från jobbet, så då blir det kanske rent utav kul att massera hemma :)

Efter imorgon, eller torsdag rättare sagt, för fredag och lördag väntar jobb (jag vet, det blir inget av med Umeå då innan det på söndag blir cup där) ska jag ta tag i garderoben (annars blir nog min mamma tokig om det ska se ut som det gör på mitt rum just nu tills efter helgen) och jobbsökandet!

Tavlorna!

Kolla så himla duktig jag är, håller det jag lovat (eller sagt iaf)!

Det här är tavlan jag målade till Denice:


Det här är tavlan som jag målade hemma direkt efter att jag gjort Denices klar:


Det här är tavlan som jag målade på jobbet när jag jobbade natt:


Och det här är tavlan som jag målade igår istället för att laga middag:


Nu är det nog

Ni vet hur man brukar säga att "jag ska aldrig mer dricka alkohol". Den här gången ska jag fan fundera på det. För det här mina vänner, är inte kul. Spårat är bara ena delen av ett dubbelt förnamn. Jag tänker inte gå in på några detaljer, mest för att jag inte kommer ihåg, och särskilt inte detaljerna. Det här är det värsta jag har varit med om.
Det spårar som mer och mer för varje gång. Har börjat tappa bort saker. Nästa gång tappar jag nog bort mig själv, så det får vara nog nu.

(Jag vet att jag sa att jag inte skulle skriva på ett tag, men jag skärper mig helt enkelt och släpper inte igenom något gnäll)

Hit me, hit me hard

Jag trodde att det var något i stil med Sheryl Crows låt Can't Cry Any More.
Men tji fick jag! Visst kunde jag väl det. Visst kan jag det.
Det jobbiga är att det är värre nu än vad det var förra gången jag grät såhär. För då skulle du bara flytta, nu är du borta.

And too much time
I've been spending
With my heart in my hands
Waiting for time to come and mend it

Än är det väl inte riktigt för länge, men det kommer det att bli.

Jag kommer ihåg hur jag förut brukade skratta när folk frågade om vi fortfarande var tillsammans. Klart vi var. Det skulle vi alltid vara, det tvivlade jag aldrig på.

För övrigt så kan ordspråket "Amor vincit omnia" slänga sig i väggen!
I nuläget känns det inte ens som att jag försökte kämpa. Och jag kan inte förstå varför, fast jag gör egentligen kanske det. Men det är som att jag har förträngt det. För just nu var det bara små skitsaker, som vem som helst ska kunna skita i och istället kämpa och ta sig igenom det.

Men det kanske inte alls är såhär, för nu vet jag verkligen varken ut eller in, upp eller ner.

Tusen miljarders tankar och funderingar, jag blir tokig. Och jag kommer att fortsätta älta detta. Därför ska jag försöka att inte skriva på ett tag. För jag hatar folk som gnäller.
So, please don't hate me.

ToplessTorsdag?

StädTorsdag?
Nej, vanlig tråkig torsdag.

Jag tog på mig träningskläder direkt imorse, inte för att jag skulle vara hurtig och ut och springa eller nåt, utan för att det var lika bra. Nu sitter jag här och ska om inte alltför länge fara och träna. Jag har värsta godsakerna framför mig! Kycklingsallad med äkta grekisk feta och äkta grekisk Tsatziki! Hur gott som helst. Behovet av utlandet och Eurobakers är inte lika stort för tillfället.



Imorgon ryktas det om att det blir Station, (jag som var så peppad) men nu vet jag inte längre, av flera orsaker.

Sen har jag pratat med Martina och vi ska försöka styra något till veckan :}



Sheryl Crow - Strong enough

Har nu varit och tränat samt fått mig dagens dos av Filip och Fredrik. Idag har jag fått information om paltcupen söndag den 5:e oktober i Umeå. Fest där nere fredag eller lördag den helgen någon? Jag vet en som vill :) Förutom det så gav jag med mig idag, kommer nu att träna under ledning av Ulf igen. Med blandade känslor, är så himla chill att vara med, inte nybörjarna som det slinker ur mig ibland, för det är dom inte, utan dom som har spelat mindre många år. Kraven blir inte så höga på mig. Eller kanske det är tvärtom förresten :P

Några timmar av morgondagen ska ägnas åt massagekurs, näst sista gången. Innan dess har jag tänkt hinna massera mamma här hemma innan jag åker. Ser dock inte fram emot det så mycket. Ingen massagebänk = dålig ergonomi = aj aj i mig. Men tanken är att vi ska införskaffa i en massagebänk här på barnhemsgatan, så då är det bara att ringa och boka tid ;)

Gulgrönt och rödgult

Det är svårt att fördriva tiden. Finns egentligen massor man kan sysselsätta sig med, och massa borden. Men det känns som att jag bara sitter här, och att tiden tar myrsteg. Ändå så upptäckte jag alldeles nyss att träden utanför fönstret går i gula och röda nyanser, när hände det?
I min almanacka finns tre saker som är återkommande; träning, AIK:s matcher och olika tandläkarbesök. Allt eftersom skriver jag även in ett fåtal arbetspass, en vecka i stöten. Det känns som att jag är ganska duktig på att hitta på saker med vännerna, men det kanske inte är tillräckligt ofta, eller kanske inte tillräckligt kul för allt känns så monotont.

Nu ska jag rusa iväg till tandläkaren som jag ska vara hos 14.10

Tack...

... för pratstunden igår. Den gjorde mig gott. Mamma vill att jag ska hälsa från henne, så jag gör det. Hon saknar dig också, (jag tror att vi gör det allihopa) det vet jag inte om jag skulle säga, men nu har jag gjort det.

Åsså var det roliga slut för denna gången

Hade en jätterolig kväll i Luleå igår! Och fredagen var det inget fel på heller, förutom att jag trodde att jag tappat bort min jacka, tappade bort mitt kontokort och glömde väskan i Sannas bil så att jag trodde att jag slarvat bort den med.
Sen vill jag bara säga till Carro, igen, att jag lovar att komma tillbaka till Luleå, och då ska jag inte börja jobba klockan 11 i en annan stad dagen efter.
Det var tur att det inte var nästa nå folk på bussen så jag vågade lägga mig längst bak och försöka sova. Annars är det snudd på att jag kanske inte hade överlevt.
Sen den där matchen som vi såg, den hade jag inte tänkt säga så mycket om. Det var ba nå random lag, så det spelar inte så stor roll.

Helgens hata:
Killar som slår tjejer tills dom blöder!
Busschauförer som kör ryckigt när man försöker sova!

och älska:
Allt trevligt folk som faktiskt finns!
Att drickan på STUK är så billig!
Att 100-bussen gick att hoppa på vid Universitetet!

Helg än en gång

Fy vad veckorna går fort nu för tiden. Jag hinner inte riktigt med känner jag. Ikväll blir det Party, länge sen sist (för att vara 19 år gammal). Jag ska åka in till stan vid halv nio och möta upp Stina vid Statoil. Tills dess sitter jag med min mamma vid köksbordet och dricker ett antal gånger fortare än henne. 
Sen är det inte säkert Hanna kör ikväll som det var tänk, (jag älskar dig lika mycket för det!) så om du vet någon som gör det, hör av dig till mig, jag vet inte hur jag tar mig hem annars.
Imorgon blir det som sagt färd mot Luleå för att heja på vårt kära lag. Får se sen vad som händer på kvällen för min del. Jag jobbar nämligen på söndag med start klockan 11. Så det blir till att kliva upp tidigt och ta sig in till stan och bussen som går tillbaka hem till Skellefteå klockan 07.50 tror jag.
Det löser sig, som det alltid gör.

Sen har jag ägnat några tankar åt Martina ikväll. Jag kom på hur mycket jag redan nu längtar till trästocks! För då vet jag att jag kommer att vara med dig! Det är en tradition nu förstår du : ) Sen tycker jag att jag vill vara med dig innan dess också. Hjälp mig att styra upp det!

Shuffle: Veronica maggio - 17 år

Full (film)rulle!

Å så kul! Tittade just igenom bilderna från cypern som hittat hem igen efter att ha varit spårlöst försvunna. Snyggt tjejer, ni är helt enkelt klockrena hela bunten : ) Nu längtar jag bara tills det blir min tur att låna USB-tjosan så att jag kan framkalla bilder och fylla albumet som jag köpte där nere :}
Jag har haft fullt upp de senaste dagarna med inskloning och jobb, vilket tydligt visat sig i bloggen. Och jag fortsätter jobba hela helgen. Sen nästa helg kommer jag, som det ser ut nu, att vara ledig! Då blir det förhoppningsvis Luleå med Hanna, och kanske Annelie!? :O
Imorgon är det "Höstfest" här som mamma valt att kalla det. Då ska jag ställa upp och vara skjutsen hem åt gästerna när jag slutat jobba. Så om någon behöver en chaufför till kvällen när jag likas ägnar den åt att vara det, call me ; )

Mer av det spontana

Gårdagen blev inte riktigt som den var tänkt. Min spontanitet (?) smittade av sig på Hanna när hon kom hit igår. Vi tyckte det vore kul att fara och hälsa på Johan i Luleå, sagt och gjort! Sen tänkte jag även överraska Carro genom att ringa på hennes dörr, men när vi var på Ica och skulle inhandla lite saker inför kvällen så står hon där, och skulle inte hem efter det, det var lite synd : /

Nu ska jag ta bilen och åka ner mot stan eller snarare Skellfteå lasarett och tandkliniken, inte kul, men det är bara att stå ut ett litet tag till. Sen blir det inskolning : ) Hoppas bara att det inte tar mer än två timmar på lassa, och att det inte blöder så mycket efteråt, då blir det problem.

Harehej!

Helg!

Helgen kom fort, kändes som den aldrig skulle komma där ett tag.
Igår for jag ner för att hämta telefonen som äntligen kommit. Lite jobbigt blev det när det visade sig att det inte var den jag ville ha. Då sket jag i det och for och spontan-köpte en ute på El-giganten, en röd, haha, ofta jag? Sen ringde jag lite spontant till Stina, så kvällen spenderades med henne nere i soffan, mys med chirre osv : ) Sen blev det ännu mer spontant när vi drog till Olles :P Så spontan har jag inte varit på ett tag, det var kul!

Sen hände det något annat kul igår också, chefen ringde ! Så nu blir det inskolning måndag, tisdag och onsdag : ) Råkade säga till en som var på dansen idag att jag ska komma och bli inskolad där hon bor, och OJ så glad hon blev. Ska bli skitkul, och förhoppningsvis resultera i mer jobb : )

Imorgon kommer Stina, Hanna och Johanna hit för ännu mera mys. Då ska vi jobba på våra fettlager : P
Mamma och Pappa är hos bekanta och har roligt, och min syster verkar också vara och glassa någonstans, så nu tror jag att jag ska ta och styra upp en film eller något så jag glömmer hur ensam jag är.

Vad gör man?

När man inte har något liv!



Snart är det repor på Katy Perrys album One Of the Boys, trots att jag lyssnar på det i Ipoden. Nu har jag även börjat drabba Jason Mraz album We Sing We Dance We Steal Things, och även min familj för den delen, för den ligger i min cd-spelare. På tal om den, är det bara jag som har svårt att acceptera att det kommer fler och fler album i digipack?

"du är inte heller så känslosam kära syster,

med det menar jag att man aldrig kan läsa av dina känslor" /d

Jag har verkligen funderat på det där, det har jag aldrig gjort tidigare. Det stämmer nog, jag kanske är lite svårläst p.g.a. att jag inte så gärna visar mina känslor. Varför vet jag inte. Ett väldigt enkelt exempel är på tränig/match när jag gör någonting bra, det blir poäng. Tänk om jag bara kunde göra det, visa att jag är glad och le, så mycket roligare det skulle vara. Jag kommer ihåg att jag log mig igenom en hel match en gång, det var särskilt kul att spela då.
Sen dessa snefyllor. Varför är alltid jag den som tröstar? Jag skulle också vilja få en snefylla och bara gråta ut i någons famn.

Just nu känner jag mig tom. Eller jag har väldigt många tankar som snurrar, så på så vis är det ganska fullt med känslor. Jag vet bara inte vilken av dom jag ska lyssna på, och känna mig efter. Det är som att det sitter en liten schizofren snubbe i min hjärna. Och då blir det kortslutning. Tomt på känslor. Även om jag kunde bestämma mig för vilka känslor jag ska känna, vem ska jag visa dem för? Det finns bara ett fåtal personer, om ens så många, som jag verkligen skulle kunna öpnna mig för och bara hälla allt över. Och dom blir bara färre, för en av dom personerna, den viktigaste, valde jag att inte längre ha kvar i mitt liv.

Björnliv önskas köpa!

Nacken är mycket bättre! Blir definitivt att fara på träningsmatch ikväll : )
Igår läste jag ut boken som jag nämnt tidigare och började på en ny. Äcklig heter den, Elin på mitt jobb tipsade om den, fast det hade hon inte behövt, för den stod redan i min bokhylla : ) Ska vara riktigt bra.
Sen har jag hängt upp två tavlor på min vägg. Jag gjorde inget mer med den första den där natten, målade bara den andra.

Sen, för det första är min chef typ lika svår att få tag på som kungen!
För det andra så har jag så dåligt samvete nu, Johanna du ska få dina pengar! Vi ses ju bara aldrig : (
Och för det tredje är det höst nu, nästan vinter. I måndags när jag gick ut och satte mig i bilen klockan 06.45 och skulle till jobbet var det nästan så att jag fällde en tår. FY FAN! Jag önskar att jag vore en björn. På sommaren trycker man i sig mat  och godsaker och bara lever livet, och sen sover man sig genom hela vintern.

Shuffle: The Concretes - Chosen One

Nej, jag ska inte med till Arvidsjaur

då hade jag redan anmält mig. Känner ingen pepp inför den här säsongen, och när man får jobba är det lika bra att göra det.

Här sitter jag med någonting fel i en muskel i närheten av nacken. Vaknade varje gång jag rörde mig inatt av att det tog ont. Dessutom känner jag en allmän skjukdomskänsla. Mamma trodde att jag har feber, men det visste jag att jag inte har, för det har jag aldrig. Imorgon är det  visst träningsmatch mot rutin, får hoppas att det gått över då :/

Och god kväll

Dagen slutade med att jag tränat längre än vanligt, 17.45 - 20.45. Var inte alls lika drygt som jag trodde att det skulle vara, kändes som en vanlig 2-timmars träning. Det enda som känns drygt är att det går åt minst 4 timmar. Mig gör det iofs inte så mycket numera, tycker dock synd om er som har skola.
Dagen började med jobb, vilket gick bra, som vanligt alltså. Och där emellan har det inte hänt något alls, eller jo, jag åt mat.
Så det enda som blev som jag hade tänkt mig med dagen var att jag jobbade. Fick varken tag på chefen eller på mobilen :(

Nu känns livet lite smått hopplöst fram till och med på lördag, för då ska jag jobba igen och då är det länsdans på Scandic! Det blir nog kanonkul, 5/5 toasters alltså! :D Tills dess kommer jag nog bara att sitta på rumpan och låta dagarna passera känns det som, vilket vore helt meningslöst. Jag borde ta tag i mitt liv på något sätt. Men orka göra det?!

Shuffle: Alter Bridge - In Loving Memory

RSS 2.0