Jobbintervju

På en timme lämnar vi Kaitangata för att åka mot Silver Fern Farms i Blaclutha för en jobbintervju. Silver Fern Farms är motsvarigheten till Nortura, ett slakteri med andra ord.



VS






Vi har inte lämnat in våra ansökningsblanketter än ens en gång, men redan fått tid för en intervju. Det handlar bevisligen inte om vad man kan utan vem man känner. Alla säger att en intervju i princip innebär ett jobb och vi är båda två veliga.

Att ta ett jobb på slakteriet nu innebär att vi spenderar dessa sommardagar på Nya Zeeland inomhus. Skulle vi ta jobbet nu så skulle vi resa runt och se NZ i slutet, där i Maj innan vi åker hem, då är det vinter här och mycket kallare än vad det är nu.
Tar vi inte jobbet kan vi åka runt nu i sommarvärmen och se NZ, men det knepiga är att det är nu det är säsong, både för slakten och för fruktplockningen vilket innebär att det nog kommer bli svårare för oss att få ett jobb om en månad.

Vi skulle bestämma oss igår, men kom inte fram till mer än dessa för och nackdelar.
Nu dusch och frukost innan bilen rullar iväg!

Kommentarer
Postat av: Frida

Lycka till tjejer :) hälsa grabbarna..

2011-01-10 @ 21:54:46
Postat av: Mamma Agneta

Har ni råd att vara utan jobb, så avvakta o njut av sommaren, tar pengarna slut så får ni väl komma hem tidigare, men jag tycker att ni ska resa runt o uppleva saker istället för att vara inne o jobba... kanske har jag fel, men det är min åsikt.. kram Agneta

2011-01-11 @ 08:45:20
Postat av: Johanna

haha tycker du. Ja det är ju tyå samma princip så =)

2011-01-11 @ 12:35:01
URL: http://johannabrannstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0