It makes med wonder, where my home is.

Helgen i Skellefteå var fantastisk! Den var lång, men gick superfort.
Vi hann med allt vi ville hinna med, vilket kändes som en utmaning innan helgen började.

Då vi kom till Skellefteå på fredagkvällen åkte vi direkt ut på Anderstorp för lite Cosmicbowling.
Sedan åkte vi hem till mig i Kåge. Det blev en liten rundtur i huset och grabbarna var väldigt fascinerade över allt, men när grabbarna såg bastun nere i källaren blev de helt lyriska. Hur kan man ha en bastu i huset tyckte dom. När dom berättade att dom aldrig bastat så bestämde vi direkt att vi skulle göra det dagen därpå.
Därpå händer väl det enda tråkiga/jobbiga denna helg, precis innan vi ska börja gå i säng så kollapsar min fot igen, och jag och Sandra spenderar hela halva natten på akuten (helt i onödan såklart, var är Dr.House när man behöver honom?) Tack Sandra för ditt tålamod, och för att du stod ut även då tålamodet var slut.

Lördagmorgon åkte vi till Stackgrönnan för att hälsa på Sandras pappa, syster och styvmamma.
Därefter blev det ett välbehövligt besök på stan för att inhandla lite nya kläder åt grabbarna. Men det var klurigare än jag trodde. Är det för mycket färg, eller ens en lite prick med rosa, trendigt eller stiligt så anser dom att det är gay. Modet är inte detsamma på andra sidan jordklotet apparently (fast det visste vi redan, därför stadsbesöket var ett måste).
Efter stadsbesöket var det dags för dagens överraskning. Vi hade sagt åt grabbarna att ta med sig mjuka oömma kläder direkt på morgonen. Gissningarna var väldigt många, och tråts ledtrådarna "det kommer inte göra ont" och "det är någonting som ni aldrig har gjort och inte heller kan göra hemma på Nya Zeeland" så var några av gissningarna skridskor, hoppa på en trampolin och kasta saker på varandra, paintball.. och ja, många fler. Det rätta svaret var BODA BORG!
Sedan begav vi oss mot Kåge igen för bastubadning, middag och sprättande av öl. Mamma oh Kenneth kom hem under tiden jag gjorde mig klar, men jag tror att dom hade det trevligt på övervåningen under tiden.
När sista tuggan var svald, håret var lagt och sminket kletat så hade vi privatchaufförer ner till finaste Johanna för att förfesta lite där innan Station 8 väntade. Vi hade sagt åt grabbarna att inte ha så höga förväntningar, det är en liten stad, och en liten nattklubb. Men dom tyckte tvärtom, helt awesome var deras omdöme, förutom att dom stängde 02.00, i alla fall Mike hade velat stanna till 4-5.
Han fick nöja sig med det dom flesta Skellefteåbor gör efter några timmar på S8, Max. Nattens sömn blev på getberget hos Sandras mamma som var snäll och lånade ut lägenheten till oss.

Efter att ha på söndagmorgon ha hämtat det som lämnades hos Johanna och Petrus kvällen innan, och hämtat tvätten hos min far som vi varit förbi några gånger under helgen (tack för hjälpen med det pappa!) så var det dags för dagens överraskning (Mike fyllde år igår). Smörgåstårta! Gjorde massor med smörgåstårtor till en fest förra året och han absolut älskade det, så vi skippade gräddtårtan med alla ljus som påminner en om saker som man ibland inte vill bli påmind om. Mums var det. Sedan åkte vi bort på Solbacken för att handla lite (massor) med mat (eftersom den är lite (massor) dyrare här). Sedan åkte vi till Sandras Farmor och Farfar och sa hej, fikade och James plockade äpplen.
Därefter satte vi oss alla i bilen igen och påbörjade den halvlånga bilresan.

När vi kom hem till stugan igår vid 21.30 så kändes det så bra. Helgen var över, det var tråkigt, och visst, vi skulle komma att vara himla trötta imorgon, men det var ändå så himla skönt att vara hemma igen. Vi drog nog en lättnadens suck både jag och Sandra. Och vi pratade om det idag, båda hade kännt likadant, och vi konstaterade att det är konstigt hur det kan kännas så. Vi lämnade väl precis hemma?

Kommentarer
Postat av: elin

vi hann ju inte ses :(

2010-09-20 @ 23:50:25
URL: http://elinrundstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0