Dödsryck

Ännu en dag uppe på linjen idag. Två dagar kvar.
Jag vet inte hur ska klara av att genomlida det. Det är så himla tråkigt.

Igår innan linan hade kommit igång pratade jag med en som har stått på den positionen tidigare ett år. Men stor ironi i rösten så berättade han för mig hur gott det luktade. "Dammsugaren" som man använder är som ett ångstrykjärn, varm och fuktig. Man drar den över de ställen som dom varit med kniven på mycket, stannar man för länge luktar det verkligen. Henke hade rätt, det luktar precis som när mamma lagar lamm (mamma, du lagar godast mat! jag gillar bara inte lamm det minsta), inte gott alls med andra ord.

En annan läskig sak är att det fortafarande rycker i vissa muskler på vissa lamm/får när dom kommer till mig. Detta trots att jag står sist på linan (15 minuter tar kanske ehla linan) och att fåren saknar huvud, skinn, inälvor och ja, allt. Hur är det ens möjligt?

Kommentarer
Postat av: Erika

usch för ryckande döda djur!

2010-09-08 @ 20:21:59
URL: http://cupcakekittie.blogspot.com
Postat av: mamma din

Hej gumsan! Ja det är synd att du jobbar med fårslakt så att du inte kan njuta av mina lammrätter längre:-( Fast det gör inte så mycket, du ska få goda älgmiddagar istället!

Lova att aldrig börja med älgslakt;-)) !!!

Kramar!

Ha det gott och hälsa alla!

2010-09-09 @ 06:42:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0